Campagne 2016

Kiezen voor aardgas en geniet volop van comfort.

Verwarming. Warm water. Koken. Met aardgas kan je alle kanten op. In alle comfort. En met oog voor het leefmilieu en je portemonnee. De energiezuinige toestellen zijn zo geplaatst. Je huis gezellig comfortabel, van de kelder tot de zolder? Aardgas is je beste maatje, telkens weer. Klik hier voor de advertentie.

Meer info

Kies voor aardgas en verwelkom de energie van morgen.

Hernieuwbare energie. We kunnen niet zonder, als we de opwarming van de aarde onder controle willen houden. Zon en wind leveren groene energie, maar niet altijd genoeg. Geen nood. Aardgas is de ideale partner voor hernieuwbare energie. Milieubewust. Zo geplaatst. En op maat van je wensen en je budget. Kortom, je beste maatje. Ook in het energielandschap van morgen. Klik hier voor de advertentie.

Meer info

Kies steeds voor een Cerga-installateur.

U hebt een nieuwe aardgasinstallatie nodig? Uw verwarmingsketel is aan vervanging toe? Doe steeds beroep op een professionele gasinstallateur die in het bezit is van het Cergakwaliteitslabel. Zo weet u dat het werk wordt uitgevoerd door een vakman die de nodige opleidingen heeft gevolgd om een veilige, betrouwbare en energiezuinige installatie te garanderen. Klik hier voor de advertentie.

Vind een Cerga-installateur

Ga voor het Cerga-kwaliteitslabel en maak het verschil bij je klanten.

Als professioneel gasinstallateur koos je voor de toekomst. Proficiat! Haal nog meer uit je knowhow met onze hulp. Door het Cerga-label te dragen laat je aan je klanten zien dat je je vak kent, de laatste technologieën volgt en elke installatie veilig en conform aanlegt. Dat werkt in jouw voordeel want mensen vinden deze verantwoordelijkheidszin belangrijk bij hun keuze voor een installateur. Daarenboven geniet je nog van andere voordelen. Je wordt onder meer opgenomen in de Cerga-lijst van erkende gasinstallateurs. Je krijgt toegang tot onze telefonische helpdesk. En je kan inloggen op onze website voor Cerga-installateurs, met documentatie en handige rekentools. Klik hier voor de advertentie.

cerga.be

Kies voor aardgas en rijd groener en goedkoper.

Echte vrijheid? Da’s gaan en staan waar je maar wil. Maar onze mobiliteit mag niet ten koste gaan van het milieu. Aardgas draagt al jaren bij aan duurzaam verkeer. CNG-wagens (Compressed Natural Gas) stoten veel minder CO₂ dan diesel- of benzinewagens. En bijna geen fijn stof. Bovendien tank je ook nog eens goedkoper. Stap nu in een groene wagen op aardgas. Klik hier voor de advertentie.

Meer info

Al concrete plannen?

Ontdek de beste verwarmingsoplossing voor jouw situatie.

Start

Video: Reclamespot 2016